„Winchester”, un horror despre cea mai bântuită casă din lume

Da, există undeva pe lumea asta o casă despre care se zice că deține recordul mondial la număr de stafii care o bântuie.

Misterioasa reședință Winchester e un conac imens, o construcție care s-a extins și s-a extins și s-a extins aparent fără motiv. Situată în San Jose, California, clădirea e renumită pentru arhitectura haotică, interiorul fiind practic un labirint gigantic, și pentru legenda supranaturală din jurul ei. Se spune că reședința Winchester e bântuită de toate persoanele ucise de-a lungul timpului cu arme de foc Winchester, marcă deținută de fostul proprietar al locuinței până a murit de tuberculoză.

 

Conacul Winchester (foto: wikipedia.org)
Conacul Winchester

Conacul ăsta e subiectul unui film de groază programat să apară la începutului lui 2018. „Winchester: The House That Ghosts Built” e regizat de frații Michael și Peter Spierig, aceiași care s-au ocupat de noul „Jigsaw: Moșternirea”. Personajul principal, văduva Sarah Winchester, e jucată de nimeni alta decât Helen Mirren.

 

Casa Winchester a fost și subiectul unei mini-serii TV cu scenariul scris de Stephen King„Rose Red” e povestea unei vile care a fost în construcție neîntreruptă decenii întregi și care a început să se extindă de una singură după plecarea proprietarilor.

„Winchester: The House That Ghosts Built” apare în cinematografe din SUA pe 2 februarie 2018. Încă nu s-a anunțat o dată oficială de lansare în România, dar e posibil ca la noi să apară abia prin martie-aprilie.

Post Your Comment Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continutul este protejat !!