Untold 2017 – Programul pe zile

Cel de-al treilea capitol al celui mai bun festival din Europa, UNTOLD, continua in 2017 si prezinta o noua poveste – REAL LIFE FANTASY – in care isi fac aparitia noi personaje magice, care ghideaza spre scenele festivalului peste 200 dintre cei mai buni artisti ai lumii.

CONCEPT CREATIV UNTOLD 2017 
In 2016, Magicianul a apărut pentru prima dată în universul UNTOLD, fiind o prezență milenara. Acesta detine o forță supranaturală absolută, fiind singurul care poate controla portalul ce face legatura intre cele doua lumi: cea reala si cea fantastica. În 2017, Magicianul aduce în lumea noastra un simbol-protector, Dragonul, care a mai fost pe Pamant cu foarte mult timp in urma, cand oamenii mai credeau in magie.

Povestea din acest an ne traspune intr-o calatorie cu mii de ani în urmă, cand destinul oamenilor era supus bataliilor legendare. Balanța dintre bine și rău era prea mult inclinata în partea răului, iar o forță întunecată pusese stăpânire peste întreg pământul. Mii de cavaleri au încercat, fără sorți de izbândă, să restabilească echilibrul, însă nici un om nu a avut puterea să înfrunte răul. Protector al oamenilor, cu puterile sale nemărginite, Magicianul il cheama într-o noapte de august, în mijlocul luminișului din pădurea Hoia-Baciu, din inima Transilvaniei, pe Dragonul protector. Acesta, inzestrat cu stiinta tuturor lucrurilor vazute si nevazute din Univers este singurul care cunoaste numele reale ale tuturor lucrurilor.

Dragonul raspunde chemarii Magicianului si daruieste 4 pietre cu puteri extraordinare, esente ale Iubirii, Sperantei, Curajului si Increderii, celor mai curajosi dintre cavaleri. Prin puterea lor magica, cavalerii descatuseaza fortele Binelui de pe tot Pamantul si inving Raul. Odata cu triumful Binelui se naste Ordinul Cavalerilor Dragonului.

Pentru a proteja secretul pietrelor, urmasii cavalerilor le ascund intr-un cufar, iar urma acestuia se pierde in istorie si lumea uita cu totul aceasta poveste. De atunci, mii de ani au trecut iar acum este momentul ca, in cele 4 nopti magice de august, zeci de mii de tineri sa redescopere puterea pietrelor Dragonului.

Cei mai buni DJ: Afrojack, Armin van Buuren, Axwell & Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix, Steve Aoki, Marshmello dar si cele mai bune voci live ale momentului: Ellie Goulding, Hurts, Jasmine Thompson, Tinie Tempah, MØ, si multi altii vor urca pe scena principala UNTOLD 2017. Daca anul trecut scena principala a fost dominata de Magician, in 2017 va fi acaparata de personajul principal din acest an, Dragonul. De aceea, mainstage-ul se va transforma in DRAGON’S NEST. Celelalte scene pe care aceasta fantezie reala, Untold 2017, Capitala Noptii si a Magiei ni le propune anul acesta, au propriile firi narative: Galaxy, Alchemy, Elements, Daydreaming, Forest, Summerhouse, Origin, toate ascund cate o lume unica si toate au un mesaj unic de impartasit cu fanii festivalului si nu numai. De la druizi la printese si la zane, la alchimisti si vrajitori, cu totii au un loc si un rol deosebit in lumea lor, indiferent de specie, talie, culoare sau obiceiuri. Fanii festivalului pot trai impreuna in locul unde se unesc cele doua lumi, cea vazuta si cea nevazuta, pentru 4 zile si 4 nopti de august, unde altundeva decat in inima fermecata a Transilvaniei, Cluj-Napoca.

PROGRAM UNTOLD 2017

JOI: Hardwell, Axwell&Ingrosso, MØ, Charli XCX, Dillon Francis, Sven Vath, Dubfire plus multi altii.

VINERI: Ellie Goulding, Dimitri Vegas&Like Mike, Tujamo, Jasmine Thompson, Don Diablo, Lost Frequencies, Solomon plus multi altii.

SAMBATA: Armin van Buuren, Marshmello, Tinie Tempah, Hurts, Sunnery James&Ryan Marciano, Sander van Doorn, Loco Dice, Chris Liebing plus multi altii.

DUMINICA: Martin Garrix, Afrojack, Steve Aoki, Alan Walker, Example&DJ Wire, Redfoo, Jamie Jones, Steve Lawler plus multi altii.

Programul complet al festivalului cu repartizarea artistilor pe scene si pe ore va fi anuntat in perioada imediat urmatoare. Festivalul UNTOLD se va desfasura in perioada 3-6 august 2017, la Cluj-Napoca.

Post Your Comment Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continutul este protejat !!