Un nou magazin Ikea in Bucuresti.

O să fie și mai mare decât ăla din Băneasa.

IKEA South-East Europe a primit Autorizația de Construire din partea Primăriei Sectorului 3 și acum se poate apuca de un nou magazin în București. Fundația celui de-al doilea IKEA din Capitală va fi turnată pe bulevardul Theodor Pallady nr. 57, pe lângă Jumbo/Decathlon/alea-alea. Adică la intrarea pe Autostrada Soarelui.

IKEA Pallady o să aibă 37.000 mp, ceea ce-l face automat cel mai mare magazin IKEA din Europa de Sud-Est. Dacă până acum te rătăceai în magazinul din Băneasa, cu toate indicatoarele alea care te trimit să mergi în cercuri, stai să vezi ce nebunie o să fie acum.

IKEA Pallady

Lucrările încep „în curând”, iar reprezentanții companiei speră ca totul să fie gata până la sfârșitul lui 2018. „Constructorul general a început pregătirea terenului și împrejmuirea perimetrului magazinului IKEA Pallady,” zice Vladislav Lalić, Property and Expansion Manager IKEA South-East Europe.

Super! O să avem un nou loc prin care să căscăm ochii la dormitoare/bucătării și din care să ieșim cu o pernă sau un set de pahare frumos colorate. Să nu uităm nici de hot dog-ul la 1 leu sau de celebrele chifteluțe suedeze, motive suficiente ca să dai o fugă până-n marginea Bucureștiului.

Post Your Comment Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continutul este protejat !!