Steve Wozniak nu va cumpara iPhone X in ziua lansarii

iPhone X nu va fi cumparat de catre unul dintre co-fondatorii Apple.

iPhone X are Face ID implementat de catre compania Apple ca sistem de securitate biometica pe care ar trebui sa il utilizam in locul defunctului Touch ID. Steve Wozniak este destul de circumspect in legatura cu utilitatea tehnologiei pentru recunoastere faciala, asa ca prefera sa astepte sa vada care vor fi primele reactii ale utilizatorilor, dar cu siguranta va testa functia pe telefonul sotiei sale dupa achizitie.

“I’m happy with my iPhone 8 — which is the same as the iPhone 7, which is the same as the iPhone 6, to me. For some reason, the iPhone X is going to be the first iPhone I didn’t — on day one — upgrade to. But my wife will, so I’ll be close enough to see it.”

iPhone X a avut functia Face ID pusa in discutie de catre Steve Wozniak in diverse randuri, cel mai probabil si din cauza problemelor pe care sistemul le-a avut in prezentarea oficiala. In ciuda acestui lucru, Apple a avut aproape 2 luni la dispozitie pentru a mai rezolva problemele descoperite pentru Face ID, asa ca e foarte probabil ca telefonul sa ofere o experienta satisfacatoare pentru clientii globali.

Post Your Comment Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continutul este protejat !!