Samsung Galaxy S9 – Viitoarea Mare Dezamagire

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie lansat de catre compania Samsung cu o dezamagire care, din pacate, exista si la Samsung Galaxy S8 anul acesta.

Mai exact, conform unor informatii aparute in cursul zilei de ieri, Samsung Galaxy S9 ar putea fi lansat de catre compania Samsung fara un cititor de amprente integrat in ecran, viitorul smartphone urmand a avea aceasta componenta tot in carcasa.

Samsung Galaxy S9 nu ar urma sa aiba un cititor de amprente integrat in ecran, asa cum spera toata lumea, pentru ca Samsung nu are tehnologia finalizata. Desi cei de la Qualcomm au finalizat, aproape, tehnologia, compania Samsung vrea cel mai probabil sa aiba o tehnologie proprie in Samsung Galaxy S9, dar se pare ca aceasta este inca departe de fi pregatita pentru a fi lansata oficial.

Samsung Galaxy S9 ar putea avea cititorul de amprente montat in carcasa cel mai probabil langa o camera duala, asa cum vom vedea in Samsung Galaxy Note 8. Decizia de a nu integra un cititor de amprente sub ecranul Samsung Galaxy S9 nu ar fi deocamdata finala, insa in baza in care se afla procesul de dezvoltare, inginerii nu par sa fie increzatori ca pot pregati sistemul pana in martie 2018.

Post Your Comment Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continutul este protejat !!