Samsung dezvăluie calendarul de lansare Galaxy Note 8

Prin vocea preşedintelui diviziei Mobile Communication, Koh Dong-Jin, Samsung a dezvăluit programul de lansare şi data la care noul flagship Galaxy Note 8 va putea fi găsit în magazine.

Confirmând zvonuri recente, CEO-ul Samsung Mobile a anunţat pregătirea unui eveniment Unpacked spre finalul lunii august (23 sau 26 august, după unele surse), urmând ca „primul val” de ţări să primească stocuri de telefoane Note 8 la „începutul lunii septembrie”, iar „un al doilea val” să fie pregătit de livrare în luna octombrie.

Compromisul unei lansări uşor întârziată, cu stocuri limitate în magazine, este rezultatul direct al experienţei avute cu predecesorul Galaxy Note 7, determinând o testare mult mai strictă a produselor şi o lansare prudentă, care să permită limitarea pagubelor în cazul descoperii unor probleme post-lansare. Astfel, putem aştepta ca disponibilitatea la nivel global să fie asigurată cu adevărat doar la „al doilea val” de lansare.

Din păcate preţul şi lista specificaţiilor rămân la stadiul de zvonuri. Potrivit dezvăluirilor făcute de surse apropiate companiei, Samsung va oferi vârful de gamă Note 8 în versiuni cu 64GB şi 128GB memorie internă, în ambele cazuri utilizatorii putând extinde cu până la 256 GB spaţiul de stocare disponibil ataşând un card de memorie microSD. Versiunea Galaxy Note 8 cu 64 GB va putea fi achiziţionată pentru aproximativ 999 euro, iar modelul cu 128 GB va avea un preţ cu aproximativ 100 euro mai mare.

Post Your Comment Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continutul este protejat !!