ROG Masters Open Qualifier România 2017

Te invităm să iei parte la turneul de sport electronic ROG Masters 2017, cu premii în valoare de 500.000 de dolari, la care vor participa peste 20 de echipe de jucători profesioniști din toate regiunile lumii!

Turneul va include două jocuri: Dota 2 și Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO). Echipe din toate colțurile lumii vor lupta într-o serie de 30 de turnee de calificare și patru calificări regionale (EMEA, America, APAC și China).

Pe plan local, evenimentul constă, în primă instanţă, în două etape naţionale: una online pentru pre-calificări şi una offline. Înscrierile pentru faza online se pot face accesând: https://play.eslgaming.com/romania/asus-rog-qualifiers-romania.

Precalificările online se vor desfășura în perioada: 3 iulie – 11 iulie 2017. Finaliștii vor evolua ulterior în cadrul unui eveniment ce va fi organizat între 21-23 iulie, la Auditorium Pallady din București. Cele mai bune 8 echipe de DOTA 2 si 8 echipe CS:GO se vor confrunta pentru a reprezenta mai departe România la nivel european şi mondial.

Locul I se va califica mai departe, în etapa europeană, luptând pentru marele prizepool de 500.000 USD și va primi câte un ASUS ZenFone 3 Max, iar echipa de pe locul II va primi câte un ASUS ZenFone Go!

Program:

– Precalificările online: 3 iulie – 11 iulie 2017 (pentru înscrieri: https://play.eslgaming.com/romania/asus-rog-qualifiers-romania)
– Competiția DOTA 2: 21 iulie 2017
– Competiția CS:GO: 22 iulie 2017
– Finalele locale: 23 iulie 2017.

Intrarea pentru public la finalele locale este liberă în limita locurilor disponibile.

 Pentru a-ți rezerva locul în cadrul evenimentului ROG MASTERS OPEN QUALIFIERS România 2017, te rugăm să accesezi linkul

 

Post Your Comment Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continutul este protejat !!