#Oscars2018 – Incep premiile Oscar 2018

Cel mai mare eveniment al cinematografiei mondiale, Gala Premiilor Oscar 2018, va avea loc la Dolby Theatre din Los Angeles

astazi, pe 4 martie 2018.

Pentru a doua oară la rând, Jimmy Kimmel va fi gazda ceremoniei, iar momentul este cu adevărat unul special, deoarece va fi cea de-a 90-a ediție a event-ului.

Având în vedere gafa de anul trecut, când s-a deschis plicul greșit, Kimmel nu s-a abținut să facă câteva glume pe seama acestui subiect.

 

Jimmy


În România, vei putea urmări premiile în noaptea de duminică spre luni (4 spre 5 martie), la Digi24 şi Digi Film, de la ora 01:30 şi până în jurul orei 07:00.

Digi Film şi Digi24 vor difuza şi versiunea editată a premiilor Oscar în reluare, luni, 5 martie, de la ora 21.50 pe Digi Film şi de la 23.30 pe Digi24 HD.

Având în vedere că ediția va fi una memorabilă (așa cum va fi probabil și pentru filmul The Shape of Water, cu 13 nominalizări) scena Oscar-urilor 2018 va fi una formată din 45 de milioane de cristale Swarovski.

 

Oscar 2018


Derek McLane, designerul scenic și cel care se ocupă de 6 ani de look-ul Oscarurilor, este în spatele acestui concept impresionant, după cum poți observa și tu mai jos:

Scena OscarAșa cum o cere tradiția, o parte din câștigătorii de anul trecut vor fi cei care vor prezenta Oscarul învingătorilor de anul ăsta.

Jane Fonda, Sandra Bullock, Nicole Kidman, Helen Mirren, Lupita Nyong’o, Mahershala Ali, Viola Davis, Emma Stone, Margot Robbie, Laura Dern, Jennifer Garner, Gal Gadot, Mark Hamill, Lin-Manuel Miranda și Armie Hammer vor urca pe scenă.

Din păcate, Casey Affleck nu va prezenta premiul pentru Cea mai bună actriță, așa cum a anunțat reprezentantul său la început de ianuarie, cel mai probil din cauza faptului că numele lui a apărut în mișcarea #metoo.

Scena Oscar


În ceea ce privește soundtrack-ul acestei ediții, nominalizații la cel mai bun cântec original vor cânta în cadrul ceremoniei cântecele alese:

Oscar


  • Mary J. Blige va cânta Mighty River din MudboundCommon și Andra Day vor cânta Stand Up for Something din MarshallGael García Bernal, Miguel și Natalia Lafourcade vor cânta Remember Me din CocoSufjan Stevens va cânta Mystery of Love din Call Me By Your NameKeala Settle va cânta This Is Me din The Greatest Showman

Post Your Comment Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continutul este protejat !!