O să avem magazin cu lounge și asistență personalizată pentru comunitatea IQOS din București

Un mall din Bucuresti va găzdui cel de-al treilea magazin IQOS din țară.

Începând cu această toamnă, IQOS vine mai aproape de comunitatea utilizatorilor din București prin inaugurarea noului spațiu din Afi Palace Cotroceni.

Situat la primul etaj al mall-ului (în fostul spațiu al cafenelei Gloria Jeans), cu o suprafață de aproximativ 70 mp, IQOS Store București își propune să ofere o experiență comercială diferită și vorbește, în primul rând, despre schimbare, evoluție și reinventarea experiențelor.

Conceptul de IOQS Store a venit ca o urmare firească a dezvoltării continue a comunității IQOS din România și din țările în care acest produs a fost lansat.

 În IQOS Store București va fi posibilă interacțiunea directă cu universul brandului într-o atmosferă relaxată, ce îmbină zona comercială, pentru achiziţionarea dispozitivelor şi a accesoriilor IQOS, dar şi a produselor din tutun – HEETS, cu zona de relaxare de tip lounge.

Vizitatorii pot beneficia aici de sesiuni individuale de testare a produsului, asistență personalizată și vor avea acces la cele mai recente lansări, ediţii limitate și la gama largă de accesorii.

Post Your Comment Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continutul este protejat !!