O comedie de pe Netflix A DOBORAT RECORDUL DE CEL MAI VIZIONAT FILM de pe platforma, IN DOAR 3 ZILE DE LA PREMIERA

Cu Jennifer Aniston si Adam Sandler protagonisti, filmul a batut recordul de vizualizari pentru un film produs de Netflix.

Comedia „Murder Mystery“, cu Jennifer Aniston şi Adam Sandler în rolurile principale, a doborât recordul de vizualizări într-un singur weekend pentru un film produs de Netflix, deşi criticii nu au fost deloc încântaţi de producţie.

Platforma de streaming a confirmat pentru The Hollywood Reporter ca productia regizata de Kyle Newacheck a fost vizionata, in primele trei zile de la lansarea sa, de aproximativ 30,9 milioane de conturi din intreaga lume.

Image result for murder mystery netflix

Dintre acestea, un numar de 13.374.914 dintre conturile care au vazut “Murder Mystery” sunt din Statele Unite, iar 17.494.949 din restul tarilor in care este disponibil Netflix.

Dincolo de cifre, succesul peliculei nu reprezinta o surpriza pentru platforma, care au mizat pe Adam Sandler, semnanand cu acesta pentru alte patru filme.

In urma cu doi ani, Netflix anunta ca abonatii sai au vizionat deja peste jumatate de miliard de ore de filme cu actorul.

“Murder Mystery” prezinta aventura unui agent de politie din New York si a sotiei lui, cu care pleaca intr-o vacanta in Europa pentru a sarbatori 15 ani de mariaj. Acestia sfarsesc fugind de autoritati dupa ce le este inscenata uciderea unui miliardar.

Filmul poate fi vazut pe Netflix.

Post Your Comment Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continutul este protejat !!