Michael Jackson – Live in Bucuresti, este pe YouTube !

Moştenitorii lui Michael Jackson au publicat, duminică, pe platforma YouTube, cu acces gratuit, înregistrarea completă a concertului susţinut de star la BUCUREŞTI

Inregistrarea este în urmă cu 27 de ani, “oferta” fiind făcută în paralel cu lansarea documentarului HBO care conţine acuzaţii de ABUZ SEXUAL la adresa megastarului.
Cei care administrează moştenirea lăsată de Michael Jackson au lansat cele două ore de concert cu titlul “Live in Bucharest (The Dangerous Tour)”, menţionând faptul că înregistrarea este disponibilă numai pentru o perioadă limitată de timp.

“Nu pierdeţi magia Regelui Pop însuşi! Lasă-te absorbit de Michael Jackson. Live la Bucureşti şi Live pe Stadionul Wembley sunt disponibile pentru o perioadă limitată de timp pe canalul de YouTube al lui Michael Jackson!”

au anunţat moştenitorii pe contul de Twitter al cântăreţului.

Prin acestea, administratorii averii lui Michael Jackson încearcă să distragă atenţia de la documentarul care a avut premiera în Statele Unite duminică, la ora 20.00 (pe Coasta de Vest). În România, el va fi disponibil din 8 martie, pe HBO GO.

În documentarul „Leaving Neverland” se vorbeşte despre cum Jackson, aflat în vârful carierei, a început – aparent – o relaţie cu doi băieţi, în vârstă de 7 şi 10 ani, şi familiile lor. Cei doi, Wade Robson şi James Safechuck, acum în vârstă de peste 30 de ani, susţin că au fost abuzaţi sexual de Jackson şi dezvăluie cum au depăşit asta după ani. Robson, în vârstă de 36 de ani, povesteşte cum a fost molestat de Jackson de la 7 la 14 ani. De cealaltă parte, Safechuck, care a apărut alături de Jackson într-o reclamă Pepsi, a declarat că a fost abuzat de cântăreţ de la vârsta de 10 ani.

Administratorii averii lui Michael Jackson au intentat în luna februarie un proces reţelei HBO, pe care o acuză că a încălcat o clauză de non-discreditare prin decizia de a difuza documentarul „Leaving Neverland”. Ei cer daune de 100 de milioane de dolari. Documentarul „Leaving Neverland” a avut premiera în ianuarie, la festivalul Sundance, şi s-a bucurat de critici favorabile.

 

Tot concertul poate fi vazut mai jos pentru o perioadă limitată de timp pe canalul de YouTube al lui Michael Jackson:

 

 

Post Your Comment Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continutul este protejat !!