MasterChef revine la ProTV

Pro TV pregătește un nou sezon MasterChef, conform anunțului făcut de postul de televiziune. 

Postul se întoarce la MasterChef după doi ani de absență. Ultimul sezon, cel cu numărul șase, a fost difuzat în primăvara lui 2017, cu Liviu Popescu, Samuel Le Torriellec și Răzvan Exarhu în calitate de jurați.

Primul sezon al cooking show-ului din România a fost difuzat în 2011 și i-a avut pe Chef Sorin Bontea, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu în calitate de jurați. Emisiunea a fost prezentată de Răzvan Fodor și produsă de Mona Segall.

În ultimul sezon, cel difuzat în 2017, componența juriului a fost schimbată din nou. După ce, timp de trei sezoane, cei trei numiți mai sus au avut în mâini soarta concurenților, aceștia au fost înlocuiți cu Chef Samuel Le Torriellec, Chef Răzvan Exarhu și Liviu Popescu. Însă, în timp ce Pro TV dorește să continue emisiunea MasterChef, una dintre cele mai urmărite din România cândva, Antena 1 crește sezon cu sezon emisiunea Chefi la cuțite, cu Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu.

 

Imagini pentru chefi la cutite

În ultimul sezon, din 2017, cele două show-uri culinare se intersectau luni și marți, iar din cauza cifrelor de audiență din ce în ce mai mici, Pro TV a mutat MasterChef de la ora 20:30 la ora 22:15, astfel că și-a lăsat doar marți ca zi de difuzare.

 

Post Your Comment Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continutul este protejat !!