James Franco e mai nou vlogger

James Franco este un tip foarte talentat, motiv pentru care s-a gândit să-și mai pună un titlu pe CV, și anume pe cel de vlogger.

Actorul în vârstă de 39 de ani a fost nominalizat la Oscar pentru filmul 127 Hours, dar are mult succes și în lumea academică – în prezent își dă doctoratul la Yale pe Engleză.

Având în vedere toate astea, vine cumva previzibil că James s-a gândit și la YouTube – el și-a făcut un canal – Philosophy Time – unde discută lucruri legate de filozofie (dooh).

 

James Franco
Franco și prietenul său Eliot Michaelson realizează filmulețe scurte unde dezbat concepte precum – frumusețea, metaforele, imaginația, dar și subiecte etice precum avortul.

De obicei, atunci când celebritățile sunt implicate în astfel de lucruri, imaginea acestora este construită de un PR bun, însă, în cazul lui Franco, totul este 100% pe bune. Cool, huh?

Până în prezent, Philosophy Time are doar 4 filmulețe, însă numărul acestora va crește pe parcurs. Da-le play și spune-mi cum ți se par, în secțiunea de comentarii de mai jos.

Post Your Comment Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continutul este protejat !!