Idolii generației “YouTube” se întâlnesc la Parklake

Pe 7 octombrie, Parklake va deveni centrul universului vloggerilor români și ai fanilor acestora, găzduind cea mai mare ediție YouStars.

 

Pentru o zi întreagă, tinerii sunt invitați să vină să își cunoască idolii în realitate și nu doar din fața ecranelor, beneficiind de o oportunitate unică de a discuta cu ei în persoană, de a pune întrebări și a primi răspunsuri, de a face fotografii cu ei și, bineînțeles, de a se distra alături de cei pe care îi îndrăgesc.

“Nu este o noutate faptul că noile generații petrec din ce în ce mai mult timp în online. Prin intermediul internetului, aceștia comunică unii cu alții, au acces la o multitudine de informații din cele mai vaste domenii, dar se și relaxează. Încercarea noastră este de a-i dezlipi puțin pe tineri de device-uri și de a facilita această întâlnire față în față și comunicarea directă. “Momeala” noastră, într-un mod puțin paradoxal, este chiar ceea ce ei urmăresc în mod constant pe internet: vloggerii.”

Acest fan meeting se anunță a fi cel mai mare organizat într-un centru comercial din Romania care aduce pe aceeași scenă un număr atât de mare de vloggeri.

Tinerii se vor întâlni cu nume sonore din domeniul YouTube-ului românesc, cum ar fi:

Noaptea Târziu, Andra Gogan, Highman, Mimi, Gabriel Fereșteanu de la PeRomânește, The Link, Gereveu și mulți alții, aceștia promițând un show de zile mari spre deliciul publicului, care, la fiecare ediție, s-a arătat a fi unul numeros, în unele situații, locația dovedindu-se a fi neîncăpătoare.

Post Your Comment Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continutul este protejat !!