Galaxy S8 a fost cel mai bine vândut smartphone, dar tot nu este pe primul loc

Samsung a avut rezultate financiare de excepţie, dar tot nu a reusit sa impresioneze !

Samsung a avut rezultate financiare de excepţie în cel de-al doilea trimestru (T2) al acestui an. Acestea se datorează în primul rând succesului mare de care se bucură vârful de gamă Galaxy S8.

Potrivit firmei de cercetare a pieţei Strategy Analytics, Samsung a vândut 10,2 milioane de unităţi Galaxy S8 (nu este inclus şi modelul GS8+) în perioada aprilie – iunie 2017. Astfel, terminalul Samsung a fost cel mai bine vândut smartphone cu Android din lume în perioada respectivă.

 

Totuşi, livrările excelente nu au fost suficiente pentru a depăşi cel mai popular smartphone din lume. Apple a livrat, în aceeaşi perioadă, 16,9 milioane de unităţi iPhone 7 (cifra nu include şi versiunea iPhone 7 Plus), conform datelor publicate de Strategy Analytics.

În ceea ce priveşte vânzările totale ale seriei Galaxy S8 (S8 şi S8+), acestea s-au ridicat la 19,2 milioane de unităţi în cel de-al doilea trimestru al anului. Apple a livrat, în aceeaşi perioadă, 32 de milioane de terminale din seria iPhone 7 (7 şi 7 Plus).

Post Your Comment Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continutul este protejat !!