Fratele mai mic al Webstock

Ultimii ani au adus schimbari majore in media, iar canalele traditionale de comunicare (print-ul in mod special) nu mai sunt la fel de eficiente comparativ cu noile tehnologii.

In cadrul evenimentului Future of Media 2017 vor fi prezentate schimbarile actuale din media, noile tendinte si inovatii care isi vor pune amprenta asupra platformelor de comunicare si vor redefini viitorul media.

Specialisti din domeniu vor dezbate teme actuale, provocarile si oportunitatile industriei si efectele pe care noilor tehnologii le au asupra domeniului publicitatii, mobile si a altor platfome media. Unul dintre principalele obiective ale evenimentului va fi acela de a forma o imagine de ansamblu a viitorului si schimbarilor pe care noile media le au asupra jurnalismului, publicitatii si mediului mobile.

Evenimentul va reuni numerosi specialisti din media, advertising si mobile (TV & Radio, publicitate, digital, devices, aplicatii mobile, publisheri online), care vor aduce in prim plan cele mai noi tendinte din media, strategii de comunicare eficiente in diferite mijloace media, tactici pentru dezvoltarea si extinderea afacerilor din industrie.

Asadar, daca esti blogger si esti curios ce se intampla si ce e nou, inscrie-te pe link-ul urmator: http://www.2017.futureofmedia.ro/inregistrare.php#top

Evenimentul va avea loc pe 23 noiembrie, la Ramada Parc Bucuresti

 

 

Post Your Comment Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continutul este protejat !!