Facebook a lansat Watch, alternativă la Youtube!

Momentan Facebook Watch este disponibil pentru un număr limitat de utilizatori din Statele Unite, însă este foarte posibil ca această nouă funcţie să fie extinsă în viitorul apropiat.

Noul tab „Watch” nu va înlocui tab-ul Video, disponibil deja de mai multă vreme în Statele Unite. În timp ce „Video” oferă un amalgam de clipuri virale fără a le organiza într-un anume fel, acesta fiind livrate în funcţie de algoritmii reţelei de socializare, în tab-ul Watch, utilizatorii vor găsi conţinut mult mai bine structurat.

Emisiunile disponibile pe paginile oficiale ale creatorilor de conţinut sunt afişate ca serii, în timp ce algoritmii pun „la grămadă” conţinut în funcţie de gen. Vor exista categorii de genul „clipuri care te fac să râzi”, „cele mai populare clipuri”, „cele mai discutate subiecte”, cât şi o listă personală de preferinţe, care se actualizează automat atunci când un creator de conţinut urmărit publică ceva nou. Fiind o componentă Facebook, comentariile şi reacţiile sunt prezente şi în tab-ul Watch.

Post Your Comment Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continutul este protejat !!