Doar o zi ne mai desparte pana la lansarea marelui Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 este unul dintre cele mai asteptate telefoane ale anului și este aproape aici.

Samsung va organiza miercuri evenimentul său de lansare Galaxy S10 Unpacked și aici este tot ceea ce credem că știm despre telefon chiar acum, inclusiv data lansării Galaxy S10, speculații despre zvonuri și preț – plus toate cele mai recente scurgeri, știri și imagini Galaxy S10 .

Dat fiind că data de lansare a lui Galaxy S10 se apropie extrem de rapid, scurgerile S10, știrile și zvonurile ating o pantă de febră, iar noi avem mâinile pe o mulțime de detalii concrete. Să aruncăm o privire la cel mai recent absolut.

 

O reclama TV pentru Galaxy S10 (de mai sus) a difuzat o zi mai devreme în Norvegia, dezvăluind destul de mult toate caracteristicile cheie ale telefonului

Pe lângă afișarea unor fotografii uimitoare ale telefonului, anunțul confirmă faptul că modelul S10 va avea o decupare cu găuri în colțul din dreapta sus al afișajului, un cititor de amprentă cu ultrasunete, un sistem cu cameră tripla cu lentile spate și un sistem dual camerele orientate spre față și încărcarea inversă fără fir.

Se pare că anunțul a fost difuzat în mod accidental de postul de televiziune norvegian TV 2, care trebuia să îl salveze după evenimentul de lansare lansat de Samsung din 20 februarie. Ei bine, nu este ca și cum totul nu ar fi fost deja scurs.

 

Un zvon despre prețul telefonului Samsung Galaxy S10 sugerează că costul telefonului va crește până la 799 de lire sterline pentru varianta de 128 GB și 999 de euro pentru stocarea de 512 GB.

 

Galaxy S10 va fi lansat pe 20 februarie, iar Samsung a postat acum mai multe videoclipuri teaser care arată o pereche de telefoane cu rame inexistente.

Evenimentul de lansare va avea loc la San Francisco, alături de o lansare sindicalizată la Londra.

Post Your Comment Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continutul este protejat !!