Despre Webstock 2017

Webstock este despre oameni care te inspira

Webstock a strans ca in fiecare an, oameni din online, influenceri, dar si vloggeri la cel mai mare eveniment de social media din România, ce reunește pasionații de mediul online și are ca subiecte ultimele tendinte din social media.

Anul acesta, evenimentul a fost  deschis de doua sesiuni axate pe temele Social Media Talk si Finding Inspiration. Urmand 6 micro-conferinte ce s-au desfasurat in paralel, pe 3 sectiuni, si care au abordat  teme precum:  Influencer Marketing, Blogging, Instagram, Best practices, New digital ideas, Visual marketing.

Printre speakeri s-au numarat Matei Dima (Bromania), Lucian Mândruță, Vali Petcu (zoso), Ciprian Susanu,  Alin Preda (MAPN), Andrei Selaru, Claudiu Butacu și lista continuă cu multe alte nume destul de cunoscute în online.

La sfarsit, a fost si Webstock Awards, unde s-au premiat cele mai bune/interesante si cele mai multe proiecte din online, iar organizatorii au facut in asa fel incat sa fie suficiente categorii pentru a se rasplati cat mai multe proiecte.

Image may contain: 2 people, indoor

 

Ne-am impartit in cat mai multe locuri, pentru a afla lucruri interesante si a cunoaste oameni noi. A fost un eveniment din care am invatat multe lucruri noi

 

Felicitari echipei Evensys si distinsului Cristian Manafu !

 

 

Post Your Comment Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continutul este protejat !!