Cum a fost la YouStars din ParkLake in Bucuresti

YouStars Events este o organizatie non-profit. Scopul final al editiei de la ParkLake este construirea unui centru educational in localitatea Smeura – Judetul Arges.

YouStars ParkLake edition, a fost cea mai mare editie organizata de pana acum. Cine a fost acolo, a avut marea bucurie de a se vedea,a face poze si a strange autografe de la unii din cei mai mari vloggeri, precum: Mimi, Gereveu, Andra Gogan, Rottby, ZappyTV, Geleu, Noaptea Tarziu, trupa cu cele mai funny parodii de pe YouTube-ul romanesc.

Evenimentul de la ParkLake a marcat cea de-a cincea editie, celelalte patru, desfasurandu-se in Pitesti si Constanta, care au strans deasemena sute de copii si tineri pentru a isi vedea preferatii.

Pe langa vlogging si panel, YouStars a organizat si o sectiune de gaming, unde impatimitii gaming-ului au putut juca  Counter Strike:GO, League of Legends și Fifa 18,  unde castigatorii primeau premii mari.

In primul pannel s-au prezentat: TheLink, Deeix, PeRomaneste cu Gabriel Feresteanu, Highman, Gerevu, Mimi, ei facand provocari amuzante si povestind lucruri amuzante.

In cel de al doilea pannel, au fost Andra Gogan, Razvan Gogan, Geleu, Curiosity Land, Sgraugrau, Andra Gogan, avand un moment dansant pe scena

In cel de al treilea pannel Gannicus96 a fost provocat sa faca flotari, ZappyTV a ramas uimit de miscarile lui Gabriel Sasu; TheRealRed, Rottby, Theoxxh si Boddy.

 

Concertul fiind inchis de trupa NoapteaTarziu, care si-au cantat parodiile dupa piese cunoscute precum: “Despacito”, “What’s Up – La tine” si multe altele.

 

Galeria foto aici

Felicitari organizatorilor si speram sa ne revedem la evenimentul urmator!

 

 

Post Your Comment Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continutul este protejat !!