Ce trebuie să știi dacă mergi în China

Cel mai căutat obiectiv turistic din Beijing,

Muzeul Palatului sau Orașul Interzis, a desfiinţat, pur și simplu, casele de bilete. Astfel, începând de saptamana asta, toate biletele de acces sunt vândute doar pe Internet, în limita maximă de 80.000 pe zi.

Biletele puse la dispoziţie pot fi vândute în numai două ore, . Potrivit administratorilor obiectivului turistic Orașul Interzis, vânzarea online a biletelor a început la sfârşitul lunii septembrie 2011, când au fost vândute doar 287 de bilete, pentru ca în luna august 2017 să se ajungă ca 77% dintre bilete să fie rezervate online. Limitarea numărului de vizitatori zilnici, la 80.000, a fost impusă, începând din luna iunie 2015, ca urmare a necesităţii de a proteja palatul imperial. Recordul absolut al numărului de vizitatori a fost înregistrat la data de 2 mai 2014, când au fost vândute peste 120.000 de bilete.

Așadar, dacă pleci în China și vrei să vizitezi Orașul Interzis, achiziționează-ți din timp biletul, online, altfel nu ai nicio șansă de a vizita cel mai important obiectiv turistic din această țară.

 

Post Your Comment Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continutul este protejat !!