Ce ne pregateste OnePlus 7 ?

OnePlus 7 se apropie de lansare și vine cu o funcție interesantă pe care nu o găsești pe Samsung Galaxy S10 sau Huawei P30 Pro.

Anul acesta compania vrea să lanseze două modele high-end OnePlus. Este vorba despre OnePlus 7 și OnePlus 7 Pro, iar azi șeful companiei, Pete Lau, a publicat un scurt clip video. confirmând astfel numele dispozitivului. În video nu apare menționat numele OnePlus 7, dar se poate vedea în fundal telefonul companiei și felul în care este ilustrat indică cifra șapte. În video putem observa marginile curbate ale telefonului, ceea ce înseamnă că aici ne este prezentat OnePlus 7 Pro.

Acesta ar fi modelul care ar avea mariginile curbate la fel ca telefoanele Samsung sau Huawei, în timp ce modelul standard ar avea margini drepte.

De asemenea, potrivit acestui teaser aflăm că noul telefon OnePlus 7 este „fast and smooth”. Atât OnePlus 7 și OnePlus 7 Pro ar avea procesorul Qualcomm Snapdragon 855 (același procesor folosit și de Samsung pentru S10, în unele piețe, și de LG pentru G8 ThinQ). Creierul operațiunii ar fi susținut de 8 GB memorie RAM, iar asta ar însemna că ar trebui să ruleze orice aplicație și orice joc fără probleme.

Dar mai multe detalii, aflam pana cand o sa apara oficial telefonul, in luna mai.

 

Post Your Comment Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continutul este protejat !!