#BTECHWEEK – Bucharest tech week 2017

Bucharest Tech Week (BTW) este unul dintre evenimentele care ar putea deveni marcante pentru Bucuresti, si nu numai. Aflat la a doua editie, BTW se va intinde pe o saptamana intreaga, in perioada 22 si 28 mai, avand doua componente majore – indoor, la Hilton, si outdoor.

“Conceptul a ramas similar – sa incercam sa inchegam comunitatea organizatorilor de evenimente, prin incurajarea si promovarea playerilor din industrie sa organizeze propriile “evenimente satelit”. Sa incercam sa le dam bucurestenilor, si nu numai, “doza de tehnologie””, spune Catalina.

Anul trecut au avut loc 40 de evenimente ale partenerilor, organizate de 28 de companii. Anul acesta organizatorii se asteapta la 60 de evenimente partenere. “Noi nu administram nici logistic, nici financiar, nici nu ne ocupam de vanzarea de bilete – noi ii promovam”, explica organizatoarea.

De marti pana vineri, la Hilton, au loc conferinte de business; in ultima zi are loc o conferinta dedicata programatorilor Java si PHP, invitat fiind chiar fondatorul PHP. “Anul trecut am avut 1.200 de vizitatori la Hilton si 13.500 in outdoor, la Piata George Enescu”.

 

Galerie FOTO: (click pe imagine)

Post Your Comment Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continutul este protejat !!