Apple a lansat iPhone X, pe langa celelalte doua

iPhone X este 100% din sticlă

fără buton ”Home” şi cu un display fără margini. Ecranul este unul de tip Super Retina, ”cel mai bun creat de Apple până acum, pe tehnologie OLED”.

În lipsa butonului principal, deblocarea şi revenirea în ecranul principal se vor face cu ajutorul unui ”swipe” în sus.

Securitatea va fi asigurată de recunoaşterea facială, noul Face ID, care va funcţiona cu ajutorul unei camere în infraroşu care va realiza o ”hartă” a feţei tale.

În plus, pe noul iPhone X există Animoji-uri, emoji-uri animate pe care le creează chiar utilizatorul, cu ajutorul tehnologiei de recunoaştere facială.

Încărcarea telefonului se face wireless.

Tot marți seară au fost anunțate și noile modele iPhone 8 şi iPhone 8 Plus, realizate din sticlă, dar asemănătoare la design cu iPhone 7 şi iPhone 7 Plus.

Noile modele iPhone 8 şi iPhone 8 Plus

Noile iPhone 8 şi iPhone 8 Plus vor avea Retina Display dar şi noul procesor hexa-core A11 Bionic, prezentat drept ”cel mai puternic folosit vreodată pentru un telefon”.

Camera iPhone 8 va fi de 12 megapixeli, în timp ce pe iPhone 8 Plus va fi o cameră duală, tot de 12 megapixeli. La fel ca iPhone X , și cele două modele iPhone 8 vor putea fi încărcate wireless.

iPhone 8 şi iPhone 8 Plus vor fi comercializate în trei variante de memorie – 64 GB, 128 GB şi 256 GB. Prețul de pronire anunțat, în timpul lansării Apple de marți seara, este de 700 de dolari.

Post Your Comment Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continutul este protejat !!