Jocul care bate nume mari din industrie

Pare prostește pentru orice dezvoltator să concureze cu gigantii de battle royale Fortnite și PlayerUnknown’s Battlegrounds.

Dar popularitatea în creștere a Ring of Elysium demonstrează că genul aglomerat are încă loc pentru cei carora le plac provocarile.

Prin intermediul accesului pe Steam,Ring of Elysium are loc pe versantul montan de munte al Mt. Dione, unde 60 de jucători trebuie să ajunga în mijlocul unei furtuni de zăpadă. Scopul este ca bordul elicopterului singur să vină să evacueze supraviețuitorii rămași la sfârșitul fiecărui meci multiplayer – “problema” este că are doar patru locuri.

 

“Am văzut un potențial enorm pentru gameplay-ul genului de lupte de la H1Z1, așa că am decis să luăm această ocazie”

,a spus Ethan Yu, președintele Aurora Studio

Pe lângă vânătoarea de arme și unelte, trebuie să țineți cont de amenințările de pe cer și să vă adaptați rapid atunci când un viscol brusc vă împiedică împrejurimile.

 

“La început, am proiectat niște mecanisme de clasă și perk similare celorlalte jocuri. Cu toate acestea, nu am fost mulțumiți de ele în ceea ce privește echilibrul, unicitatea etc. “

, a spus Yu.

 

   Folosind povestiri pentru a extinde gameplay-ul

Spre deosebire de majoritatea celorlalte jocuri de ultimă generație, dezvoltatorii încearcă să justifice de ce atât de mulți oameni ar vrea să se omoare reciproc în primul rând.

 

În Ring of Elysium, Mt. Departamentul de poliție din Dione evacuează stațiunea de schi după ce a suferit cel mai grav timp rece de câteva decenii. Cu toate acestea, câțiva turiști rămân, și astfel începe cursa pentru a elimina pe toți înainte ca ultimul elicopter de salvare să treacă.

“Ne bucură cu adevărat să muncim din greu pentru a crea surprize neașteptate pentru jucători, deoarece credem că un stil de joc extrem de inovator este unul dintre spiritele principale ale ROE”

, a spus Yu.

 

Noua harta si sezonul 2, valabile de astazi 16 ianuarie 2019

Actualizarea jocului include trei personaje noi și moduri de transport, precum și o nouă hartă, care este amplasată în jurul unui vulcan activ.

Noua harta aduce jucatorii intr-o locatie inspirate de Marea Mediterana numita Europa Island, care este gazda unui vulcan activ numit Alecto. Harta include, de asemenea, un tunel submarin transversal, pe care jucătorii vor trebui să îl parcurgă pentru a ajunge la elicopterele de salvare și pentru a scăpa de distrugerea lui Alecto.

Traseul din jurul insulei vulcanice ar trebui să se potrivească frumos cu alte hărți ale adăpostului de pe Elysium, în timp ce aduce și noi forme de transport extrem. Actualizarea Europa Island aduce biciclete BMX, plimbare cu glide și cârlige în joc, pentru a permite jucătorilor să profite de avantajele punctelor înalte ale vulcanului.

 

Post Your Comment Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *