Manhart MHX6 Dirt -un BMW X6 M cu 900 de cai putere

Tunerul Manhart lansează MHX6 Dirt². Modelul a fost dezvoltat pornind BMW X6 M și promite 900 de cai putere, 1.200 Nm și un comportament excelent în off-road.

Casa de tuning Manhart s-a gândit să condimenteze viața fanilor lui BMW X6. Nemții pregătesc MHX6 Dirt², un model care oferă atât modificări exterioare, cât și îmbunătățiri tehnice.

Pentru început, vă anunțăm că Manhart MHX6 Dirt² va fi produs în doar 5 exemplare, iar prețul cerut de tunerul german este de 395.000 de euro. Conform oficialilor casei de tuning, modificarea și livrarea unui astfel de exemplar durează între 6 și 8 luni.

În mod normal, motorul V8 de 4.4 litri produce 575 de cai putere și 750 Nm, dar în urma unor modificări masive, unitatea oferă 900 de cai putere și 1.200 Nm. Manhart spune că a înlocuit pistoanele, turbinele, a pus un sistem de admisie revizuit și o evacuare specială. Transmisia a fost și ea înlocuită, iar sistemul de frânare a primit un update generos.

Jantele lui MHX6 Dirt² măsoară 21 de inch și sunt încălțate cu pneuri all-terrain semnate BF Goodrich. Manhart spune că a montat o serie de protecții suplimentare și a modificat garda la sol, iar suspensiile integrează acum componente produse de KW.

La nivel exterior, MHX6 Dirt² vine cu lumini suplimentare, cu un “exoschelet” special și cu un troliu. Pentru un plus de dramă, Manhart a montat și o roată de rezervă pe hayon.

Post Your Comment Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *