Regizorul „Bohemian Rhapsody” este de negasit

Mult așteptatul film despre viața lui Freddie Mercury și aventurile trupei Queen are un viitor incert.

Studioul Fox a anunțat printr-un comunicat oficial că filmul despre cei mai buni ani ai trupei Queen a fost dat pe pauză: „Twentieth Century Fox Film a oprit temporar producția filmului <<Bohemian Rhapsody>> din cauza indisponibilității neașteptate a lui Bryan Singer”.

Sursele publicației „The Hollywood Reporter” spun că regizorul lipsește încă dinaintea minivacanței de Ziua Recunoștinței (23-26 noiembrie). Producătorii sunt panicați și cică se gândescs să-l înlocuiască urgent pe Singer.

 

Bryan Singer (foto: Gage Skidmore, via flickr.com)

Reprezentatul regizorului spune că e vorba despre „o problemă personală de sănătate care-i vizează pe Bryan și pe familia lui”. Conform aceleiași surse, Singer speră să revină la treabă după sărbătorile de iarnă. Asta înseamnă o amânare de vreo lună, ceea ce ar pune producția în mare dificultate.

Nu e prima oară când se întâmplă asta. Bryan Singer și-a făcut un obicei din a chiuli de la muncă: a dispărut „misterios” și în timpul filmărilor pentru „Superman Returns” și pentru „X-Men: Apocalypse”. Nu că ar fi contat prea mult, ambele fiind considerate niște porcării ordinare.

„Bohemian Rhapsody” trece în revistă 15 ani din viața trupei Queen, de la formare până la celebrul concert Live Aid din 13 iulie 1985, pe stadionul Wembley din Londra. Prestația grupului din ziua aceea e considerată pe scară largă cea mai bună din istoria muzicii rock.

Solistul Freddie Mercury e interpretat de Rami Malek, pe care-l știi din „Mr. Robot” și „Need for Speed”. Ceilalți trei membri ai trupei sunt jucați de Ben HardyGwilym Lee și Joseph Mazzello. Filmul e programat să apară în cinematografele din România pe 28 decembrie 2018, dar tensiunea actuală din culise ar putea conduce la amânarea premierei. Ne așteptăm mai degrabă să-l vedem prin 2019.

Post Your Comment Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *