Jocul Cards Against Humanity vrea să salveze lumea de Donald Trump cu planul lor genial

Jocul Cards Against Humanity și-a propus să-i încurce planurile lui Trump și, astfel, să-l scoată complet de pe scena politică.

Compania din spatele jocului a anunțat că a cumpărat o bucată de pământ în zona unde urmează să se construiască zidul promis de Trump, prin care-și propune să separe Mexicul de SUA printr-o graniță fizică imposibil de traversat.

„Am cumpărat o bucată de pământ la graniță și am angajat o firmă de avocatură pentru a-i face pe cei care vor să construiască zidul să piardă cât mai mult timp și bani”,

a anunțat compania. Oricine e dispus să plătească 15$ poate deveni proprietar al unei mici bucăți de pământ din parcela respectivă. În plus, în schimbul celor 15$ cumpărătorii vor primi și tot felul de surprize prin poștă de la Cards Against Humanity.

Oricum, până să se ajungă la procese cu cei de la Cards Against Humanity, Trump va trebui să-i convingă pe membrii Congresului să aloce miliarde de dolari pentru inutiala construcție.

Având în vedere că, până acum, Trump nu a înregistrat decât mari înfrângeri în ceea ce privește implementarea promisiunilor electorale (chiar dacă partidul său este majoritar în Congres), un eșec și în privința construirii zidului l-ar putea scoate definitiv de pe scena politică.

conform Dailydot.com

În orice caz, mișcarea celor de la Cards Against Humanity este una genială:

Post Your Comment Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *