Dan Bilzerian a fost prins în mijlocul atacului terorist din Las Vegas

Milionarul Dan Bilzerian a trecut prin momente de groază. Acesta era prezent la concertul din Las Vegas în momentul în care un bărbat a deschis focul asupra oamenilor, iar el s-a filmat la fața locului în timp ce pe fundal se aud împușcături.

 

Dan Bilzerian, supranumit și „Regele Instagramului”, spune pe filmarea postată pe Twitter că tocmai a văzut o fată împușcată în cap, în timp ce fuge de locul unde se petrecerea teroarea.

„Fata asta tocmai a fost împușcată în cap, în fața mea. E o nebunie ce se întâmplă. E timpul să îmi iau și eu arma și să mă întorc”, spune îngrozit Dan Bilzerian pe filmare.

Dan poate fi auzit rugandui pe ofițeri să-i dea o armă, dar ei refuză și par a fi insultați, de un om aparent aleator care  cere să folosească o armă.

În video, Dan poate fi vazut cum isi scoate portofelul, aparent pentru a arata politiei ca are dreptul sa foloseasca o arma – si poate fi auzit, de asemenea, strigand “Dati-mi o  arma!” Un ofițer de poliție răspunde la oferta de ajutor cu furie, spunând: “Nu, pleaca dracului  departe de mine chiar acum“.

 

 

Veteranul de razboi Dakota Meyer, care a primit o medalie de onoare, a descris video-ul inițial drept “dezgustător“.

Meyer a răspuns reacțiilor lui Bilzerian la atacurile asupra contului lui Instagram, scriind:

Acesta este motivul pentru care copiii nu trebuie să clasifice eroii lor de către urmaritorii lor sau fotografiile lor.Potrivit surselor, un bărbat a deschis focul cu o armă semiautomată la un concert de muzică country, care avea loc în fața cazinoului Mandolay Hotel, din Las Vegas. Bilanțul morților și răniților este de 59 de morti si 527 raniti. Totodată, anchetatorii au confirmat că atacatorul a tras de la un etaj superior al hotelului din apropierea locului în care avea loc festivalul de muzică country.

 

 

Post Your Comment Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *